Hotell

Bo i ett tidigare lotstorn som renoverats och numera är hotell. Det finns 5 rum på olika våningar, alla rummen har toalett med dusch. Frukost ingår.

Aspö Lotstorn byggdes i slutet av andra världskriget och invigdes 1945. Det fungerade som egen lotsplats fram till 1976. Därefter löd det under Karlshamns lotsplats fram till 1988 då Aspö lotsstation avbemannades helt.

Vi har 3 kategorier av hotellrum som är utformade för att passa olika behov.

Pris från 900:- för 1 person våning 1 till 1550:- för 3 personer våning 5. Du hittar alla priser när du påbörjar en bokning i valt rum.
Har du svårt att genomföra bokningen eller vill veta mer om rummen får ni gärna kontakta oss!

Våning 5

Översta våningen

”Sviten”. Vårt högsta hotellrum med fantastisk milsvid utsikt. Rummet har 2 enkelsängar á 80cm och 90cm. Rummet har även en bäddsoffa lämplig för en vuxen eller två barn.

Rekommenderat max antal gäster är tre vuxna eller två vuxna och två barn.

Om rummet

Våning 3 & 4

Dubbelrum

Rummet har 2 enkelsängar á 80cm och 90cm. Vid behov kan en tältsäng göras tillgänglig för ytterligare en sovplats. Obs, sängen tar upp stora dela av rummet och bäddas av gästen själv. Frukost och lakan till extrasängen ingår.

Rekommenderat max antal gäster är två vuxna.

Om rummen

Våning 1 & 2

Familjerum

Familjerum med 4 sovplatser, varav en dubbelsäng och två väggmonterade sängar anpassade för barn.

Rekommenderat max antal gäster är tre vuxna eller två vuxna och två barn.

Om rummen

Vill du hellre bo på marken?

Vi har 3 stugor med vardera 3 dubbelrum som är bokningsbara, du väljer själv om du vill boka hel stuga eller bara ett rum.